Competitieve marketing

Het verbeteren van marketing efficiency en het aantoonbaar leveren van business value staan bovenaan de prioriteitenlijst van menig CMO. Maar hoe meet je de werkelijke ROI van je marketing inspanningen? Verdien die stoel aan de directietafel, door je proces te optimaliseren en de klantervaring te verbeteren.

Veel organisaties worstelen met versnipperde data. Het meten van touchpoints over de gehele klantreis, is een uitdaging. Marketing managers zijn doorgaans veel tijd kwijt met het boven tafel brengen van hun ROI. En met agressieve groeidoelstellingen wordt de hoeveelheid werk voor marketeers er niet minder op.

Je kunt pas écht bouwen aan je merk als de ervaring over verschillende kanalen consistent is. Oók als een lead van marketing naar sales gaat. Nauwe samenwerking tussen marketing en sales is niet langer een nice-to-have, maar een must-have. Je genereert immers niet zo maar leads, jij genereert aantoonbaar omzet. Zo maak je je business schaalbaar en klaar voor de toekomst. HubSpot helpt je daarbij.

1. Step or event

Werk samen met sales en service

HubSpot brengt marketing, sales en service teams samen in één applicatie zodat iedereen altijd een 360-graden klantbeeld heeft. Creëer in een handomdraai high performing ABM, lead en demand generatie campagnes. 

hubspot quick wins

1. Step or event

Customer Journey Analytics

Maak marketing efficiency over de hele linie inzichtelijk met uitgebreide dashboards en attributierapportages. Jij weet altijd waar bijsturen nodig is. Zeker nu we vanuit marketing verder kijken dan alleen de MQL. 

hubspot integraties

1. Step or event

Alle marketingtools in één platform

Met HubSpot zijn al je marketingtools geïntegreerd waardoor je niet hoeft te schakelen tussen verschillende tools voor SEO, advertising, e-mail, rapportages, chat en automation. Efficient, maar vooral ook effectief. 

HubSpot flywheel

Door marketeers verkozen als het #1 Marketing Automation Platform

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you