HubSpot
CRM strategie

Een CRM-implementatie zonder een solide strategie is als het bouwen van een huis zonder fundering. Dat gaat vroeg of laat tot problemen leiden. Onze HubSpot consultants werken samen met jou aan een strategie die perfect aansluit op jouw bedrijfsdoelen en ambities.

De blauwdruk voor groei

Een goed CRM is als de hartslag van je organisatie. Het geeft je de data, het inzicht en de automatisering die je nodig hebt om je groeiambities te realiseren. Maar niet goed ingericht, wordt een CRM een bron van frustratie. Een dure bron, wat dat betreft. 

We helpen je met het opzetten van een HubSpot CRM-strategie die direct verbonden is met je ambities en doelen. Specifiek en concreet, zoals het verhogen van je omzet, het verbeteren van sales efficiency of het vergroten van klanttevredenheid. En misschien wel het belangrijkste: we starten altijd bij je klant.

Maximaliseer omzet en sales

Sneller groeien door het maximaliseren van de omzet over alle commerciële afdelingen heen. Onze HubSpot RevOps specialisten weten wat er voor nodig is om je teams en data samen te brengen, zodat je eerder kansen spot en verzilvert. 

1. Step or event

service hub hubspot

Verbeter winstgevendheid

Schalen betekent: meer doen met minder effort. En dus het efficiënter inrichten van je processen door het automatiseren van werk. Hoe efficiënter en voorspelbaarder je operations, hoe beter je marges. 

saas

Optimaliseer klantervaringen

Snel groeiende organisaties hebben één ding gemeen: ze zetten in op  positieve klantervaringen. Combineer je de kracht van technologie met de kennis van je klant, dan kom je tot een maximaal rendement. 

HubSpot vs Salesforce

Digitale transformatie voor ambitieuze bedrijven

 HubSpot blauwdruk

Strategie

Waarom Endeavour?

Endeavours efforts have helped us immensely and have significantly improved our workflow and productivity. We would recommend Endeavour without hesitation to anyone.

Vincent Willems Marketing & Learning Manager at IDEXX Animana

Vincent Willems

Idexx Animana

Zij werken al met Endeavour

Voeg je koptekst hier toe

Veelgestelde vragen

Strategie heeft een bepaalde connotatie over zich. Daarom noemen wij het ook een HubSpot blauwdruk. Maar hoe je het ook noemt, belangrijk ís het. Het percentage van CRM-implementaties die mislukken varieert, maar schattingen liggen vaak tussen de 30% en 70%​. Gebrek aan een duidelijke strategie, adoptie en datakwaliteit zijn de meest gehoorde redenen. Voorkom dus problemen met je HubSpot implementatie en investeer in het neerzetten van een goede blauwdruk. Dat is in jouw belang, maar ook het onze. Klantsucces is immers onze primaire driver. Alleen zo houden we onze klanten tevreden.

De blauwdruk bevat een aantal ‘huiswerk’ opdrachten voor jouw en je team. Daarnaast brengen we in een aantal sessies en workshops je processen en datastromen in kaart, afhankelijk van de scope van je ambities. Aan de hand van het Endeavour HubSpot Workbook stellen we een roadmap op voor implementatie van je HubSpot CRM, de migratie van waardevolle data, een actieplan voor eventuele integratie en een trainingsschema voor je gebruikersgroepen. Output van de blauwdruk is een compleet plan van aanpak, inclusief volledig investeringsvoorstel op basis van een business case. 

De gemiddelde doorlooptijd van een blauwdruk is 4 tot 6 weken. Het vergt vaak wat planning om alle stakeholders op de juiste momenten aan tafel te krijgen. Ook zien we dat er tijd nodig is voor interne discussies. Wij kunnen snel(ler) als je wil, maar vaak zien we dat die tijd aan de zijde van onze klanten echt wel nodig is. 

Endeavour is Platinum HubSpot partner. We hebben ervaring met alle HubS op Professional en Enterprise level. Of het nu Sales, Marketing, Service, Operations of Content Hub is, wij helpen je het meeste uit HubSpot te halen.

We snappen het belang van veiligheid en privacy als het gaat om het verwerken van klantgegevens. Daarom nemen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om de persoonsgegevens van onze klanten te beschermen en zijn we ISO 9001 & ISO 27001 gecertificeerd. Als we na de audit niet voor je aan de slag gaan, vragen we je onze toegang tot je portal weer terug te draaien. En als je dat wil, tekenen we graag een NDA.

Wij van WC-eend adviseren uiteraard WC-eend. Maar… als partij die zich 24 uur per dag bezig houdt met klantervaringen, streven wij naar langdurig tevreden klanten. En dat lukt! We hebben een NPS score van 42, en daar zijn we best trots op. Wil je meer weten over de ervaringen van onze klanten, check dan onze referentiecases of de reviews op onze HubSpot Directory Profile.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.