Top notch klantenservice

Jouw bedrijf groeit. Om de aanwas van vragen en verzoeken vanuit verschillende kanalen te managen, kun je wel slimme tooling gebruiken. Zie je klantenservice als een profit center.

Frictie in de klantreis is funest voor de omzet. En naarmate je bedrijf in omvang toeneemt, komt er steeds meer druk te staan op klantenservice of customer success. Klanten verwachten een snelle en uitmuntende service. Maar met de veelvoud aan kanalen, hoe houd je grip?

Je wil je klanten natuurlijk zo goed mogelijk servicen, zonder je je headcount continu te moeten vergroten. Daarom is efficiënte tooling een must. Bouw aan de klantenservice van je dromen:  HubSpot is niet voor niets uitgekozen tot de beste klantenservice software! 

1. Step or event

Maak je klaar voor succes

De beste klantenservice is snel, accuraat en efficiënt. De hoogste prioriteit van je service team is je klanten zo goed mogelijk op weg te helpen zonder de kosten omhoog te drijven.

DSC05782 (2)

Optimaal klantbehoud

Klanten aantrekken is slechts stap één. Ze behouden en langdurige klantrelaties aangaan is een tweede. Met HubSpot optimaliseer je je serviceprocessen tot in detail.

HubSpot audit

1. Step or event

Grip op al je kanalen

Van livechat tot social tot de support inbox: al je kanalen komen bij elkaar in één gebruiksvriendelijk platform. Als alles gekoppeld is met HubSpot, kun je in een handomdraai cross channel rapportages uitdraaien.

DSC06266 (1)

Zie HubSpot live in actie

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.