E-commerce & HubSpot integratie

Met HubSpot als drijvende kracht achter jouw e-commerce platform, werk je efficiƫnter door automatiseringen en kun jij je volledig focussen op de customer experience.

Het gaat niet zozeer om de technologie, maar des te meer de manier waarop jouw bedrijfsprocessen worden ondersteund. Endeavour helpt je begrijpen hoe HubSpot in je organisatie past en hoe we jouw e-commerce platform daarin verweven. Zo zorgen we ervoor dat HubSpot volledig wordt benut in je marketing-, sales- en serviceprocessen.

De koppeling met HubSpot is zo gemaakt, zeker als je werkt met Shopify. Daarom helpen we je graag met het optimaal inrichten van je portal. Denk aan het opbouwen van relevante segmenten, het automatiseren marketing campagnes en samenstellen van hoogwaardige attributierapportages. Omarm je de inbound methodologie, dan trek je nieuwe klanten aan, voorzie je ze van een fijne klantervaring en zorg je ervoor dat ze terugkomen voor meer!

Inventariseer

Wij inventariseren jouw wensen en geven je advies over best practices in HubSpot over segmenten, automations en rapportages.

hubspot

1. Step or event

Configureer

Start de configuratie en koppel je e-commerce platform account met HubSpot. Wij zorgen ervoor dat de inrichting van HubSpot je helpt met jouw doel: groeien!

hubspot endeavour

1. Step or event

Evalueer

We kijken samen met jou naar de inrichting van de klantreis en brengen advies uit over optimalisaties zodat jij het maximale uit je e-commerce platform haalt.

hubspot

Vraag een offerte aan

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you