Grip op groei

Ambitieuze commerciële doelstellingen realiseer je alleen als je weet waar je moet bijsturen. Aan jou de taak om je teams te helpen hun werk beter en gemakkelijker te doen.

Hoe voorspelbaar is jouw sales proces?

Hoe betrouwbaar is je forecast data? Zegt je gevoel dat opportunities worden gemist? Geef dan je teams de tools die ze nodig hebben.

Jij zoekt controle, maar niemand wil gecontroleerd worden. Grip begint dan ook bij user adoptie. Je kiest voor HubSpot als je snapt dat het centraal stellen van de gebruikservaring van je mensen de belangrijkste pijler onder jouw succes is. 

Geloof ons niet op onze blauwe ogen. HubSpot is door sales reps wereldwijd verkozen tot het meest gebruiksvriendelijke sales platform.

1. Step or event

Volledig inzicht in je pipeline

Van helikopterview tot de nitty-gritty details. Je hebt alle data die je nodig hebt om onderbouwde beslissingen te nemen.

professional services

1. Step or event

Empower sales

Help je team hun werk gemakkelijker en leuker te maken. Van het spotten van verkoopkansen, tot het stellen van je juiste vragen. Geef ze het inzicht en de tools om sneller deals binnen te halen. 

professional services hubspot

1. Step or event

Uniformeer je proces

Maak van ieder teamlid je beste sales rep, door een uniform sales proces in te richten. Compleet met playbooks, sequences en validatie-regels, weet iedereen wat er moet gebeuren om succesvol te zijn. 

sales hubspot

Ben je klaar voor HubSpot?

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you