HubSpot implementatie

Jij start met HubSpot. Dan wil je zo snel mogelijk de vruchten plukken van je besluit. Met ons 90-dagen onboarding programma zorgen we ervoor dat je een vliegende start maakt. Een HubSpot omgeving ingericht op jouw specifieke behoeften, met een getraind team dat zin heeft in verandering. Klinkt goed?

Waarom Endeavour?

"Our HubSpot implementation was not only seamless but also meticulously adapted to suit our specific operational needs."

Jack Petersen

Jack Petersen

Modern Dental Group

Vertrouw op 150 vakidioten

Endeavour heeft als Platinum HubSpot partner bewezen ervaring met het uitrollen van complexe HubSpot implementaties. Combineer dat met de brede ervaring van een Digital Agency met 20+ jaar ervaring in het implementeren van groeistrategieën, dan weet je dat je in goede handen bent.

Onze methode om tot een succesvolle go-live te komen, combineert proces, data en techniek. Maar misschien wel het belangrijkste van alles: je mensen. Geloof ons: succes valt en staat bij enthousiast gebruik.   

Onze aanpak

1. HubSpot blauwdruk

Afhankelijk van je doelstellingen en welke Hubs je gaat gebruiken, nemen we je mee in een serie workshops. We werken je proces uit in een strategische blauwdruk die de basis vormt voor de inrichting van je HubSpot portal.

hubspot integration

2. Set-up en procesinrichting

Wil je ontzorgd worden en zeker weten dat je project soepel verloopt, laat de inrichting dan over aan onze HubSpot specialisten. Of laat jouw team van beoogde HubSpot Administrators dit doen onder onze begeleiding. Beide opties zijn mogelijk, afhankelijk van je capaciteit, ambities en wensen.

abm

3. Data en integratie

Data is een onmisbare schakel voor een 360° klantbeeld. Onderschat de complexiteit niet, hier zit vaak het grootste risico van je project. Onze dataspecialisten ondersteunen bij het aanleveren van de data en zorgen dat deze juist in HubSpot terecht komt. Waar nodig integreren we HubSpot met andere systemen. 

sap integration hubspot

4. Training

Verschillende gebruikers hebben verschillende opleidingsbehoeften. Een administrator heeft diepgaande kennis nodig van datastromen, workflows en dashboarding. Een sales user moet weten wat er op dagelijkse basis van hem verwacht wordt. Marketing moet in staat zijn efficiënte campagnes te runnen. We trainen gebruikers zodat ze effectief en met plezier met HubSpot kunnen werken.

leadgeneratie

5. Continue optimalisatie

Een HubSpot inrichting is eigenlijk nooit “af”. Je gaat nieuwe campagnes draaien, wil je workflows finetunen, introduceert nieuwe diensten of producten. Met de support van Endeavour blijf je flexibel. Of je nu al het werk wil uitbesteden, of alleen af en toe een sparringpartner zoekt. We helpen je je ambities te realiseren.

HubSpot vs Salesforce

Zij werken al met Endeavour

Management strategie sessie

Eerst even proeven wat Endeavour allemaal te bieden heeft?

Kom met het managementteam naar Endeavour voor een workshop die zich richt op het verbeteren van jullie commerciële proces. Van rapportage en het interpreteren ervan tot het opstellen van marketingcampagnes.

Tijdens deze sessie van zes uur, inclusief lekkere lunch, zullen we samen inefficiënties en verbeterpunten identificeren. 

Een gratis workshop over het verbeteren van jouw commerciële proces?

"Endeavours efforts have helped us immensely and have significantly improved our workflow and productivity. We would recommend Endeavour without hesitation to anyone looking for a professional and reliable partner for software implementation solutions."
Vincent Willems Marketing & Learning Manager at IDEXX Animana
Vincent Willems
Marketing & Learning Manager IDEXX Animana

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Veelgestelde vragen

Als je een Professional of Enterprise licentie afneemt bij HubSpot, is onboarding altijd verplicht. Dit kun je doen met de onboarding services van HubSpot zelf, waarbij je in een beperkt aantal sessies door de set-up geloodst wordt zodat je zelf de inrichting kunt doen. Of je laat je helpen door een partner als Endeavour. Partijen die gebruik maken van Partner Onboarding, hebben een 78% hogere kans hun doelstellingen te behalen. 75% van de organisaties die HubSpot implementeren kiezen voor Partner Onboarding. De reden: minder risico, minder tijdsintensief en een snellere ROI.

Het eerlijke antwoord is: dat hangt ervan af. Bij Endeavour bieden we 2 manieren van implementatie aan:

DIY-onboarding

Ons Do It Yourself-onboardingstraject lijkt op de HubSpot eigen onboarding. Maar met net iets meer begeleiding en ondersteuning. Zo heb je altijd toegang tot ons HubSpot support team, dat je bijstaat bij issues, vragen en advies. Deze manier van implementeren is geschikt voor organisaties die zelf de inrichting van HubSpot willen doen en daar de kennis, kunde en capaciteit voor in huis hebben. Onze pricing ligt gelijk aan de pricing van de HubSpot onboarding fees, variërend van 800-5000 euro, afhankelijk van de HubS die de implementeert. 

Maatwerk HubSpot implementatie

Onze standaard implementatie diensten zijn geschikt voor ambitieuze organisaties die hun commerciele processen willen verbeteren en ontzorgd willen worden bij het implementeren van HubSpot CRM. Wij nemen je bij de hand en richten je volledige portal voor je in. Bovendien zorgen we ervoor dat je teams worden opgeleid, zodat je een vliegende start maakt. Afhankelijk van welke processen we onder handen gaan nemen en welke HubS we implementeren, kun je rekening houden met een investering tussen de 10.000 – 25.000 euro (inclusief de blauwdruk-fase).

Endeavour heeft een speciaal 90-dagen onboarding programma voor het implementeren van HubSpot. Binnen 3 maanden zijn je processen in kaart gebracht, is het systeem ingericht, je data gemigreerd en je gebruikers opgeleid. Daarna kun je indien gewenst, gebruik maken van onze optimalisatie diensten. 

Endeavour is Platinum HubSpot partner. We hebben ervaring met alle HubS op Professional en Enterprise level. Of het nu Sales, Marketing, Service, Operations of Content Hub is, wij helpen je het meeste uit HubSpot te halen.

We snappen het belang van veiligheid en privacy als het gaat om het verwerken van klantgegevens. Daarom nemen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om de persoonsgegevens van onze klanten te beschermen en zijn we ISO 9001 & ISO 27001 gecertificeerd. Als we na de audit niet voor je aan de slag gaan, vragen we je onze toegang tot je portal weer terug te draaien. En als je dat wil, tekenen we graag een NDA.

Wij van WC-eend adviseren uiteraard WC-eend. Maar… als partij die zich 24 uur per dag bezig houdt met klantervaringen, streven wij naar langdurig tevreden klanten. En dat lukt! We hebben een NPS score van 42, en daar zijn we best trots op. Wil je meer weten over de ervaringen van onze klanten, check dan onze referentiecases of de reviews op onze HubSpot Directory Profile.

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.