Microsoft Dynamics & HubSpot integratie

Je wil je commerciële en operationele teams beter op elkaar aansluiten. Maar je data zit opgesloten in zowel Microsoft Dynamics als HubSpot. Synchroniseer data van prospects, klanten, producten, orders, facturen en meer.

Hoe efficiënter jouw processen werken, hoe gelukkiger jouw klant en je mensen. Aan de hand van jouw specifieke use cases en inrichting optimaliseren we je proces. Daarbij kijken we eerst of er pre-built oplossingen beschikbaar zijn die aan de eisen voldoen. Vanuit budgettaire overwegingen vaak de beste en snelste oplossing, maar wel een afweging die zorgvuldig gemaakt moet worden. 

Is er geen pre-built oplossing beschikbaar, helpen we je de kracht van API’s in te zetten om de data silo’s neer te halen. Onze developers weten waar de mogelijkheden en beperkingen liggen van beide systemen, want: we doen het vaker. We integreren HubSpot met Dynamics AX, Business Central, Nav en 365.

1. Step or event

Inventariseer en scope

Op basis van jouw specifieke use case en proces, werken we de datastromen uit en bepalen we de technische requirements voor de integratie. Samen stellen we de definitie van succes vast.

service hubspot

1. Step or event

Bouw en test

Onze developers gaan met de nieuwst programmeertools aan de slag om de integratie te realiseren. Om data-integriteit te waarborgen, maken we gebruik van een veilige testomgeving, waarin jullie bepalen of is voldaan aan de vereisten.

buyer persona

1. Step or event

Onderhoud en optimaliseer

We monitoren continu de performance van de integraties, zodat we er zeker van zijn dat je processen optimaal blijven draaien. Issues worden zo vroegtijdig ontdekt en verholpen.

DSC06342

Vraag een offerte aan

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.