HubSpot optimalisatie

Je gebruikt HubSpot. Maar je organisatie verandert continu. En dus ook de eisen die je aan het platform stelt. Mis je rapporten waar je echt op kunt vertrouwen? Is de adoptie van het platform bedroevend? Heb je regelmatig vragen waar je wel wat advies bij kunt gebruiken? Laat ons je helpen.

Als er meer in zit, dan je eruit haalt

Misschien mis je inhouse de expertise om het maximale uit je portal te halen. Of zitten jullie na keuzes uit het verleden, met een onoverzichtelijk systeem. Je bent niet de enige. 

Onze waarde zit ‘m in het koppelen van jouw processen, data en doelstellingen aan best practices en HubSpot kennis. Dat kunnen we alleen als we samen met jou één team vormen.

Hoe we je helpen

HubSpot Audit

Een grondige audit van je portal is het startpunt van onze samenwerking. Waar sta je nu, waar moet je heen en hoe krijgen we je daar? We combineren een technische portal review met interviews van de belangrijkste stakeholders voor een zo compleet mogelijk beeld. Vraag nu je gratis HubSpot Audit aan.

service hubspot

Opbouwen HubSpot kennis

De meeste bedrijven kiezen voor HubSpot vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Geen dure consultants nodig! Maar soms is de praktijk weerbarstiger en kan je team wel wat hulp gebruiken. We helpen je administrators met onze hands-on trainingen. Zo zorgen we ervoor dat je zelfredzaam bent in het doorvoeren van wijzigingen of het oplossen van problemen. Heb je ons niet meer nodig. 

buyer persona

Support en ondersteuning

Heb jij behoefte aan hands-on ondersteuning? Dat kan! Vanaf 8 uur per maand besteed je het beheer en onderhoud van HubSpot volledig aan ons uit, of werken we hybride samen met je interne team. In beide gevallen: samenwerking is de sleutel tot succes. Daarom komen we graag bij je op kantoor, of spreken we elkaar regelmatig online.

abm

Weten waar de kansen liggen?

Waarom Endeavour?

Endeavours efforts have helped us immensely and have significantly improved our workflow and productivity. We would recommend Endeavour without hesitation to anyone.

Vincent Willems Marketing & Learning Manager at IDEXX Animana

Vincent Willems

Idexx Animana

Veelgestelde vragen

Met een HubSpot optimalisatietraject kijken we naar welke uitdagingen je ervaart met de inrichting van je HubSpot omgeving en hoe we ervoor zorgen dat je je doelstellingen bereikt. We zien dat veel HubSpot gebruikers ooit enthousiast met hun nieuwe systeem zijn begonnen, maar gaandeweg tegen uitdagingen aanlopen. Vaak wordt dit getriggerd door de wens bepaalde stuurinformatie en rapportages uit HubSpot te krijgen, maar dat de data niet aansluit bij de werkelijkheid. Hier kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Soms sluit de inrichting van de processen niet aan bij de informatiebehoefte, wordt data niet op de juiste manier vastgelegd of is er vervuiling ontstaan. Soms speelt ook integratie een rol. Wij helpen je de issues te identificeren, oplossingen te vinden en een plan te maken om problemen te verhelpen. Dat doen we door je team te trainen zelf zaken op te kunnen pakken, of nemen de werkzaamheden voor je uit handen. 

We starten altijd met een Audit van je HubSpot omgeving. Zo weten we wat er moet gebeuren om HubSpot beter aan te laten sluiten op je doelstellingen. Afhankelijk van welke expertise je zelf in huis hebt, kiezen we ervoor om je eigen team op te leiden, het werk volledig voor je uit handen te nemen, of een hybride model. In alle gevallen werken we graag nauw samen met je eigen organisatie. Wij brengen de kennis van HubSpot in, jij de kennis van jouw business en klanten. De meeste (maar niet alle!) van onze klanten vinden het fijn zo veel mogelijk zaken zelf te kunnen oppakken, maar willen graag een sparringspartner achter de hand hebben; een partij die meekijkt, de complexe zaken uit handen neemt, en pro-actief adviseert waar het beter kan.  Dat doen we op basis van een vast aantal uren per maand, of we werken projectmatig aan een specifiek project of vraagstuk. We werken deels remote vanuit ons kantoor in Haarlem, en deels bij jou op locatie. Je krijgt één dedicated HubSpot consultant toegewezen, die samen met een team van HubSpot specialisten jouw uitdagingen te lijf gaat. Zo heb je altijd een vast gezicht, maar ben je niet afhankelijk van één persoon.

Endeavour is Platinum HubSpot partner. We hebben ervaring met alle HubS op Professional en Enterprise level. Of het nu Sales, Marketing, Service, Operations of Content Hub is, wij helpen je het meeste uit HubSpot te halen.

De million dollar question! Het antwoord is … dat hangt af van wat er nodig is. Maar laten we zo  transparant mogelijk zijn. Support leveren we soms projectmatig, maar meestal doorlopend op basis van een vast aantal uren per maand. Houdt er rekening mee dat we minimaal 8 uur per maand nodig hebben, maar regelmatig werken we voor klanten die 16-40 uur per maand bij ons afnemen. In die gevallen kijken we niet alleen naar de techniek achter HubSpot, maar helpen we je daadwerkelijk groei te realiseren door campagnes op te zetten en in te richten die leiden tot aantoonbare groei. Met 150 specialisten over de volle breedte van het digitale spel kunnen we je ondersteunen met een groeistrategie en executie over de volle breedte; van webdevelopment, tot content en campagnes. Het uurtarief voor een HubSpot Consultant is 125 euro per uur, exclusief BTW. 

 Ja! Meestal combineren we ‘geplande’ ondersteuning op vaste momenten per maand waarin we dedicated voor je aan het werk zijn, met de mogelijkheid om ad hoc je vragen te kunnen stellen. Je krijgt toegang tot een groep specialisten, die voor je klaar staat je vragen te beantwoorden. Voor hoge prioriteitsissues garanderen we een reactietijd van 24 uur. 

Er zijn best aan aantal hele goede HubSpot freelancers op de markt. Maar werken met Endeavour brengt voordelen met zich mee. Zo zorgen we ervoor dat we de kennis van je omgeving en processen borgen binnen een team van specialisten. Daarmee voorkomen we dat je afhankelijk bent van één persoon en dus de continuïteit gewaarborgd is. Daarbij heb je altijd één aanspreekpunt, dus je hoeft niet bang te zijn continu wisselende gezichten te zien. Maar wellicht wel het belangrijkste argument: HubSpot en digital marketing is een steeds complexer speelveld. Iemand die kennis heeft van integratie- of dataproblematiek, is niet noodzakelijkerwijs ook sterk in webdevelopment, of het optimaliseren van campagnes of salesprocessen. Door te werken met een team van specialisten, weten we zeker dat de kwaliteit die we leveren top notch is. Voor een vergelijkbare prijs en met gegarandeerde beschikbaarheid. 

We snappen het belang van veiligheid en privacy als het gaat om het verwerken van klantgegevens. Daarom nemen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om de persoonsgegevens van onze klanten te beschermen en zijn we ISO 9001 & ISO 27001 gecertificeerd. Als we na de audit niet voor je aan de slag gaan, vragen we je onze toegang tot je portal weer terug te draaien. En als je dat wil, tekenen we graag een NDA.

Wij van WC-eend adviseren uiteraard WC-eend. Maar… als partij die zich 24 uur per dag bezig houdt met klantervaringen, streven wij naar langdurig tevreden klanten. En dat lukt! We hebben een NPS score van 42, en daar zijn we best trots op.Wil je meer weten over de ervaringen van onze klanten, check dan onze referentiecases of de reviews op onze HubSpot Directory Profile.

Zij werken al met Endeavour

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.