Oracle & HubSpot integratie

Je wil je commerciële en operationele teams beter op elkaar aansluiten. Maar je data zit opgesloten in Oracle ERP, SCM of HCM. Synchroniseer data van prospects, klanten, producten, orders, facturen en meer.

HubSpot is een platform waarin marketing, sales en service teams samenwerken om in de beste klantervaring te voorzien. Een integratie je Oracle applicaties voorzien jouw teams van de benodigde inzichten. Daarnaast voorkom je onnodig en foutgevoelig handwerk waardoor je teams efficiënter werken. 

Hoe meer inzichten je commerciële teams hebben als het gaat om attributie, klantbehoeften en de klantreis, hoe beter zij hun werk kunnen doen. Jouw specifieke use cases zijn dan ook het startpunt van onze aanpak. Onze developers weten waar de mogelijkheden en beperkingen liggen, want: we doen het vaker. Omdat we snappen dat data je belangrijkste kapitaal is, werken we volgens een zorgvuldige en bewezen methodiek.

Inventariseer & scope

Op basis van jouw specifieke use case en proces, werken we de datastromen uit en bepalen we de technische requirements voor de integratie. Samen stellen we de definitie van succes vast.

DSC05782 (2)

Bouw & test

Onze developers gaan met de nieuwst programmeertools aan de slag om de integratie te realiseren. Om data-integriteit te waarborgen, maken we gebruik van een veilige testomgeving, waarin jullie bepalen of is voldaan aan de vereisten.

saas

Support & optimalisatie

We monitoren continu de performance van de integraties, zodat we er zeker van zijn dat je processen optimaal blijven draaien. Issues worden zo vroegtijdig ontdekt en verholpen.

hubspot service

Vraag een offerte aan

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.