HubSpot & SAP integratie

Is jouw data versnipperd over HubSpot en je SAP-software? Met een integratie tussen je systemen lopen je teams nooit meer cruciale inzichten mis.

Combineer SAP ERP met HubSpot en je hebt een krachtig middel in handen. Met de integratie wordt HubSpot hét centrale punt in jouw organisatie waar al je klantdata samenkomt.

De moeilijkheid zit ‘m in de architectuur van de integratie. Wil je éénrichtingsverkeer in data? Of tweerichtingsverkeer? En over welke data hebben we het precies? We stellen een playbook op voor de integratie en zorgen dat de juiste data op de juiste manier wordt doorgeschoten.

1. Step or event

Data-analyse

Wij helpen bij het analyseren van data van beide systemen en bepalen vervolgens welke data waar moet zijn en waarom. Ook brengen we de risico’s voor verschillende stakeholders in kaart.

hubspot

1. Step or event

Mapping

We doen een voorzet van hoe de gegevens tussen de systemen worden uitgewisseld. Hierbij nemen we jouw ambities als uitgangspunt en werken we aan de hand van een tried-and-tested playbook.

hubspot endeavour

1. Step or event

Integratie-ontwikkeling

De data architecten van Endeavour zijn specialist op het gebied van software integratie. We zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprocessen optimaal worden ondersteund met de integratie.

integratie ontwikkeling hubspot

1. Step or event

Testen, testen, testen

This isn’t our first rodeo. Zorgvuldige controle van gegevens is noodzakelijk voor alles live gaat.

integratie testen hubspot

Vraag een offerte aan

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you