HubSpot & SAP integratie

Is jouw data versnipperd over HubSpot en je SAP-software? Met een integratie tussen je systemen lopen je teams nooit meer cruciale inzichten mis.

Combineer SAP ERP met HubSpot en je hebt een krachtig middel in handen. Met de integratie wordt HubSpot hét centrale punt in jouw organisatie waar al je klantdata samenkomt.

De moeilijkheid zit ‘m in de architectuur van de integratie. Wil je éénrichtingsverkeer in data? Of tweerichtingsverkeer? En over welke data hebben we het precies? We stellen een playbook op voor de integratie en zorgen dat de juiste data op de juiste manier wordt doorgeschoten.

1. Step or event

Data-analyse

Wij helpen bij het analyseren van data van beide systemen en bepalen vervolgens welke data waar moet zijn en waarom. Ook brengen we de risico’s voor verschillende stakeholders in kaart.

b2b marketing

1. Step or event

Mapping

We doen een voorzet van hoe de gegevens tussen de systemen worden uitgewisseld. Hierbij nemen we jouw ambities als uitgangspunt en werken we aan de hand van een tried-and-tested playbook.

buyer persona

1. Step or event

Integratie-ontwikkeling

De data architecten van Endeavour zijn specialist op het gebied van software integratie. We zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprocessen optimaal worden ondersteund met de integratie.

hubspot integrations

1. Step or event

Testen, testen, testen

This isn’t our first rodeo. Zorgvuldige controle van gegevens is noodzakelijk voor alles live gaat.

service hubspot

Hoe wij jou kunnen helpen?

Zij werken al met Endeavour

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.