HubSpot audit & advies

Misschien mis je de expertise om het maximale uit je portal te halen. Of zit je na keuzes uit het verleden met een onoverzichtelijk systeem en heb je niet het inzicht dat je nodig hebt. Je bent niet de enige.

Een audit is voor jou, als...

Wat we doen

Portal audit

Een grondige audit van je portal is het startpunt van onze samenwerking. Waar sta je nu, waar moet je heen en hoe krijgen we je daar? Een technische portal audit combineren we met stakeholder interviews, zodat we een volledig beeld krijgen van de uitdaging waar je voor staat.

buyer persona b2b

Quick wins

Snel succes laten zien, geeft vertrouwen. Zowel bij jou als bij je gebruikers. We beginnen met het oppakken van quick wins. Zo zie je in het eerste kwartaal van onze samenwerking direct resultaat.

service hub hubspot

Roadmap

Vanuit de audit werken we structureel samen aan het optimaliseren van je portal. Volledig geoutsourced, of hybride samen met je interne team. We helpen je een structuur neer te zetten die past bij jouw organisatie.

hubspot
Complimenten voor de kwaliteit van de audit. Hier gaan we een hoop plezier aan beleven!
Sep
Marketing Manager

Vraag direct je audit aan

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.