HubSpot & Salesforce integratie

Integreer de twee met elkaar en je combineert de kracht van sales in Salesforce met de gemakken van de Marketing en Service Hub in HubSpot.

Hoe meer informatie jouw sales reps hebben, hoe soepeler het salesproces gaat. Salesforce ondersteunt je teams met een top notch CRM waarmee ze wonderen verrichten in de markt. Tel daar de geavanceerde marketing tooling van HubSpot bij op en je hebt een krachtig middel in handen. 

De integratie tussen HubSpot en Salesforce geeft je een kans om het proces van lead naar klant continu te optimaliseren. Want bij een integratie gaat het niet zozeer om de technologie, maar des te meer om de bedrijfsprocessen. De integratie helpt je closed-loop marketing bedrijven en voorkomt dat je teams inzichten missen. Geniet van het beste van beide werelden en zorg je ervoor dat je teams efficiënt kunnen werken. 

1. Step or event

Inventariseer en scope

Wij inventariseren jouw wensen en geven je advies over best practices in HubSpot. We zorgen voor een mapping van de juiste velden van de gegevens die je wilt uitwisselen. Voor Salesforce is een native integratie beschikbaar!

abm

1. Step or event

Configureer en test

Start de configuratie en koppel je Salesforce account met HubSpot. Wij zorgen ervoor dat de juiste gegevens synchroon lopen tussen beide platformen óf met éénrichtingsverkeer worden doorgeschoten.

DSC06563

1. Step or event

Onderhoud en optimaliseer

We kijken samen met jou naar de integratie en hoe we er het maximale uit kunnen halen. Denk bijvoorbeeld aan rapportages en automations.

sap integration

Boek een discovery call

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.