Exact & HubSpot integratie

Een integratie tussen HubSpot en Exact zorgt ervoor dat zowel je backoffice als je commerciële teams efficiënt samenwerken. Zo zijn de processen van je hele bedrijf naadloos op elkaar afgestemd.

HubSpot is een platform waarin marketing, sales en service teams samenwerken om in de beste klantervaring te voorzien. Voorkom handwerk en fouten met de integratie tussen Exact en HubSpot. Zo kun je closed-loop marketing bedrijven en gemakkelijk de ROI van je inspanningen berekenen. 

Hoe meer inzichten je commerciële teams hebben als het gaat om attributie, klantbehoeften en de klantreis, hoe beter zij hun werk kunnen doen. En ondertussen blijf je gebruik maken van Exact als mooie cloud software oplossing voor jouw financiële afdelingen. 

1. Step or event

Inventariseer

Wij inventariseren jouw wensen en geven je advies over best practices in HubSpot. We zorgen voor een mapping van de juiste velden van de gegevens die je wilt uitwisselen.

hubspot salesforce

1. Step or event

Configureer

Start de configuratie en koppel je Exact account met HubSpot. Wij zorgen ervoor dat de juiste gegevens synchroon lopen tussen beide platformen.

hubspot roadmap

1. Step or event

Evalueer

We kijken samen met jou naar de integratie en hoe we er het maximale uit kunnen halen. Denk bijvoorbeeld aan rapportages en automations.

exact hubspot

Vraag je offerte aan

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you