RevOps

Frictie in de klantreis is funest voor je bedrijfsresultaat. Als marketing, sales en service niet naadloos samenwerken, haken klanten af. Zet in op strategische integratie van alle commerciële disciplines voor maximale efficiency en een optimaal bedrijfsresultaat. Alleen zo ben je klaar om te schalen.

Naadloze samenwerking tussen teams

Data silo’s zijn de grootste belemmering voor groei. De noodzaak voor teams om informatie te delen neemt exponentieel toe, want klantverwachtingen veranderen. Schalende organisaties snappen dat proces-efficiency nodig is om uitzonderlijke resultaten te laten zien. 

Als al je teams samenwerken in HubSpot, faciliteer je de klantreis als één proces. Met HubSpot stem je je operatie op elkaar af  en zorg je dat je communicatie gaat van spuit elf naar spot on. Als officieel HubSpot partner begeleiden onze specialisten je bij het in kaart brengen van je processen en daar je HubSpot omgeving perfect op af te stemmen.

1. Step or event

Maak jezelf klaar voor succes

We brengen al jouw processen in kaart en zorgen dat je meteen aan de slag kan in HubSpot. Hierbij kijken we naar showstoppers bij je medewerkers én touchpoints van je prospects.

hubspot quick wins

1. Step or event

Breek data silo's

Omdat marketing, sales en service samenwerken in dezelfde applicatie is alle data beschikbaar en inzichtelijk voor iedereen. En dat in een gebruiksvriendelijke applicatie met prettige interface.

hubspot

Stem operatie op elkaar af

Bij veel organisaties is er frictie tussen teams. Is de lead nu wel of niet opgepakt? Heeft service al het ticket opgelost en kan accountmanagement aan de slag met een upsell? HubSpot neemt alle onduidelijkheid weg.

operatie hubspot

Klaar om te schalen?

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you