HubSpot & Simplicate integratie

Wij brengen projectmanagement, facturatie en CRM bij elkaar door HubSpot en Simplicate te integreren.

Als jouw service agents moeten inloggen in Simplicate om de factuurhistorie te zien, of je salesafdeling een gewonnen deal handmatig moet overzetten naar een project Simplicate, weet je dat het beter kan. Om nog maar niet te spreken over de foutgevoeligheid die het bijhouden van klantgegevens in beide systemen met zich meebrengt.

 

Hoe efficiënter jouw processen werken, hoe gelukkiger jouw klant en je mensen. We helpen je de kracht van API’s in te zetten om data silo’s neer te halen. Onze developers weten waar de mogelijkheden en beperkingen liggen van beide systemen, want: we doen het vaker. Aan de hand van jouw specifieke use cases en inrichting optimaliseren we je proces. 

1. Step or event

Inventariseer en scope

Op basis van jouw specifieke use case en proces, werken we de datastromen uit en bepalen we de technische requirements voor de integratie. Samen stellen we de definitie van succes vast.

saas hubspot

1. Step or event

Bouw en test

Onze developers gaan met de nieuwst programmeertools aan de slag om de integratie te realiseren. Om data-integriteit te waarborgen, maken we gebruik van een veilige testomgeving, waarin jullie bepalen of is voldaan aan de vereisten.

integratie ontwikkeling hubspot

1. Step or event

Onderhoud en optimaliseer

We monitoren continu de performance van de integraties, zodat we er zeker van zijn dat je processen optimaal blijven draaien. Issues worden zo vroegtijdig ontdekt en verholpen.

hubspot endeavour

Vraag een kostenindicatie aan

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you