HubSpot voor maakbedrijven: Six Sigma voor sales, marketing en service

Moderniseer je commerciële operations. Vergoot de voorspelbaarheid van de orders en haal méér uit bestaande klanten. Met HubSpot kan het. Ontdek zelf waarom Endeavour de HubSpot partner is waarop je kunt rekenen als je slimmer wil zijn dan je concurrent. 

Innovatie beperkt zich niet tot je product

Als jij in de kapitaal intensieve maakindustrie actief bent en ambitieuze groeidoelstellingen hebt, is een slim CRM hygiëne. HubSpot helpt je je marketing te professionaliseren, sales-efficiency te vergroten en een excellente customer service te faciliteren die je geld oplevert in plaats van kost. Kies je voor HubSpot, dan kies je voor het innoveren van je commerciële proces. Wij maken van jouw bedrijf een frontrunner.

HubSpot Forecasting

Forecast operations

81% van bedrijven in de kapitaalintensieve maakindustrie zeggen dat ze betere tools nodig hebben voor forecasting. Nauwkeurig voorspellen van orders leidt tot kortere levertijden en hogere marges. Goed voor je concurrentiepositie, goed voor je klant. 

Waarom Endeavour?

"In de maakindustrie zijn intensieve processen de norm. Wij vergroten je commerciële efficiency."

– Martijn Berns,

Managing Director Growth

HubSpot Platinum Partner

CRM & ERP: een gouden combinatie

Je commerciële proces optimaliseren kán niet zonder een naadloze verbinding met je ERP systeem. Automatisch orders genereren, projecten aanmaken en altijd een 360º klantbeeld, Endeavour weet wat je nodig hebt.

Zoek je een integratie tussen HubSpot en SAP, Microsoft, Exact of AFAS? Wij integreren HubSpot snel en pijnloos.

HubSpot Target Accounts

Laser focus op Target Accounts

Productiebedrijven weten vaak exact met wie ze zaken willen doen. Maar een commercieel traject neemt soms jaren in beslag. Gedurende die tijd wil je op het netvlies van je target accounts staan, en blijven. Door marketing en sales met elkaar te verbinden, interactie te personaliseren en koopsignalen vroegtijdig op te pikken, vergroot je je efficiency én de kans op een succesvolle deal. 

Een Sales CRM waar je team blij van wordt

Je klantdata zit vast in een ERP, talloze Excel-sheets en andere applicaties. Hoe goed helpt het je commerciële teams hun targets te halen? Implementeer een gestructureerd sales proces, waarbij technologie niet voelt als administratie, maar als handig hulpmiddel. Zo maak je van iedere salesman je beste salesman. Het gevolg: vroegtijdig inzicht in je orderportefeuille, en een betere resourceplanning. Met het automatiseren van je quote-to-order proces, versnel je deals.  

Transformeer after-sales

Meer business doen bij bestaande klanten en de transformatie van productiehuis naar servicegerichte verkoop, dat zijn zaken die spelen bij makers. Met HubSpot deel je gemakkelijk gepersonaliseerde offerings met relevante klantgroepen. Zo vergroot je cross- en upsell kansen. Door omvangrijke tracking, pik je naadloos interesse op. En met het automatiseren van je serviceprocessen, maak je van after-sales een profit center.

Hoe we je helpen

Partijen als Aalberts Industries, Hatenboer Water en Walraven kozen voor Endeavour als partner voor groei. Hoe kunnen we jou helpen?

Starten met HubSpot in 5 stappen

Onze bewezen implementatiemethodiek bestaat uit verschillende fases. Iedere fase kent zijn eigen actieplan en doorlooptijd. Gedurende het hele traject werken we nauw samen met je team om je klaar te stomen voor succes.

Salesforce migratie aanpak

Onze bewezen implementatie strategie

We creëren een blauwdruk van hoe je commerciële organisatie straks gaat werken. Daarbij houden we rekening met best practices rondom de inrichting van HubSpot en de rest van je applicatielandschap. Uiteraard kijken we naar de manier waarop klanten bij jullie kopen, en hoe we hierin een efficiencyslag kunnen behalen. 

We starten met de basis setup van HubSpot en de inrichting van het datamodel. Afhankelijk voor welke Hubs je in gebruik gaat nemen, richten we workflows en automations voor je in. 

We migreren je data, processen, rapportages en dashboards. We koppelen externe systemen zoals je ERP, zodat je in staat bent de klantreis naadloos te blijven volgen.

We trainen je teams in het werken met een nieuw systeem. Gedurende de eerste periode na go-live, blijven we nauw betrokken om de adoptie te vergroten. We geloven in leren-door-te-doen, en daar helpen we je teams bij. Onze user adoption dashboards vertellen ons waar we moeten bijsturen.

Een CRM moet bijdragen aan het vergroten van je omzet, zo simpel is het. Met een Groeiprogramma op maat werken we samen aan het behalen van een maximaal rendement uit je investering. 

Veelgestelde vragen

HubSpot wordt wereldwijd gebruikt door duizenden bedrijven in de maakindustrie en is door gebruikers verkozen tot het #1 Software bedrijf voor CRM. Maar of het de juiste fit is voor jouw bedrijf, hangt af van factoren zoals je doelstellingen, je budget, en de rest van je applicatielandschap. Laat je dus altijd goed informeren door je partner. 

Een implementatie van HubSpot neemt gemiddeld 90 dagen in beslag. Dit kan afwijken, afhankelijk van de scope van je implementatie en de complexiteit van je verdere applicatielandschap.  

De vraag die iedereen heeft, maar die lastig zo 1-2-3 te beantwoorden is. Dat komt: iedere klant is anders. De één zoekt alleen HubSpot implementatieondersteuning, de ander wil zijn volledige marketing outsourcen, heeft een groot salesvraagstuk, of er speelt een zware integratiecomponent.  Afhankelijk van wat je nodig hebt, stellen we een marktconforme en onderbouwde offerte op. 

Endeavour is Platinum HubSpot Partner en beschikt over ruim 150 consultants in het brede digitale domein; van CMS developers, tot performance specialisten, van integratie- en dataspecialisten tot procesconsultants. Onze klanten beoordelen onze dienstverlening met 5 sterren.

Het mappen van data is onderdeel van onze standaard migratie-aanpak. Waar integratie speelt, maken we zo veel mogelijk gebruik van beschikbare pre-built connectoren. Die kunnen in voorkomende gevallen onvoldoende zijn, bijvoorbeeld als je veel maatwerk hebt. Ook bij dataschoning kunnen we desgewenst een rol spelen. Dit laatste doen we altijd op nacalculatie-basis. 

HubSot staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Maar adoptie van een CRM is van het allergrootste belang om je implementatie te laten slagen. Daarom betrekken we kerngebruikers bij de inrichting van je systeem, maken trainingen een belangrijk onderdeel uit van onze aanpak, en blijven we je hand vast houden in ons ‘learning by doing’ programma.

Bij Endeavour zijn we ons  bewust van het belang van veiligheid en privacy als het gaat om het verwerken van klantgegevens. We begrijpen dat het voor veel mensen belangrijk is dat hun gegevens in goede handen zijn en dat ze controle hebben over hoe hun gegevens worden gebruikt. Daarom nemen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om de persoonsgegevens van onze klanten te beschermen en zijn we ISO 9001 & ISO 27001 gecertificeerd.

Quotes
Vincent Willems Marketing & Learning Manager at IDEXX Animana

Vincent Willems

Idexx Animana

You may ask us anything

Or just stop by to say hi. We are thrilled to think about your challenges.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Optional
Newsletter
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.