HubSpot Marketing Hub

HubSpot helpt je het juiste publiek aan te trekken, meer bezoekers in klanten te converteren en grote inbound campagnes uit te voeren. Allemaal vanuit één krachtig, gebruiksvriendelijk platform.

Meer leads en meer klanten

Trek bezoekers aan met blogs, social media, advertenties en meer. Al deze bezoekers tover je om in klanten met custom landingspagina’s, vlijmscherpe e-mailmarketing, marketing automation en account based marketing. De ROI van je inspanningen volg je nauwgezet met rapportages over omzetattributie. Dit alles personaliseer je op grote schaal op basis van de klantdata in je CRM.

Single source of truth

HubSpot is de plek waar al je marketing samenkomt. Met de Marketing Hub van HubSpot staan alle inzichten uit je favoriete tools op één plek. Denk aan Google Analytics, Search Console, Litmus, Semrush, LinkedIn Ads en nog veel meer.

1. Step or event

SEO-optimalisatie

Krijg inzicht in het organische verkeer naar jouw website en optimaliseer je technische SEO. Spot ludieke keywords en impactvolle website optimalisatie van mijlenver en bouw aan een stevig SEO-fundament.

hubspot

1. Step or event

E-mailmarketing

Ook je e-mailmarketing coördineer je vanuit HubSpot. Bouw gemakkelijk een template in huisstijl met de drag & drop editor en zet geautomatiseerde én gepersonaliseerde e-mailcampagnes op.

Video afspelen over E-mailmarketing in HubSpot

1. Step or event

Marketing automation

Automatiseer processen en maak foutgevoelig handwerk overbodig met marketing automation. Nurture flows en sales sequences gebruiken de data die opgeslagen liggen in je HubSpot CRM.

hubspot support

1. Step or event

Contentmarketing

Met de Marketing Hub heb je geen developer nodig om een conversiegerichte landingspagina te bouwen. Met de simpele drag-and-drop editor bouw je je landingspagina in een handomdraai.

 

Video afspelen over content marketing hubspot

Vraag een live demo aan

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you