Endeavour is nu HubSpot Platinum Partner

Gedreven door de ambitie om meetbaar bij te dragen aan de bedrijfsgroei van onze opdrachtgevers, koos Endeavour voor een strategisch partnership met HubSpot. En nu, een kleine twee jaar later…  hebben we het stempel HubSpot Platinum Solution Partner behaald. Daarmee behoren we tot de top 10% beste HubSpot partners wereldwijd! 

Groei als uitgangspunt

“De keuze voor HubSpot was een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf”, zegt Mike van der Wallen, CEO van Endeavour. “Groei realiseren voor onze klanten is de core van wat we doen. Met HubSpot als motor onder de marketingprogramma’s van B2B klanten als Hatenboer-Water, Visma Pinkweb en Modern Dental Group, zijn we in staat om de ROI op iedere campagne tot op de cent nauwkeurig aan te tonen.”

“Wij willen impact maken op de bottom line van onze klanten. Met HubSpot kan dat.” Zo neemt Endeavour niet alleen verantwoordelijkheid voor het genereren van leads, maar claimen we ownership over de hele customer lifetime value en helpen we sales cycles verkorten.

HubSpot Leads

HubSpot als motor

HubSpot is een toonaangevend CRM platform dat Sales, Service en Marketing verbindt. Door deze afdelingen en data samen te brengen binnen één software platform, zijn naadloze klantervaringen niet langer een utopie en versnellen we groei. Gevestigde partijen als Salesforce en Microsoft Dynamics hebben er met HubSpot een gevaarlijke uitdager bij. Niet onterecht: gebruikers wereldwijd benoemden HubSpot tot de #1 Software Company voor CRM.

Slimmer dan de concurrent

HubSpot sluit als platform perfect aan bij de wensen van Endeavours klanten. “We werken voor ambitieuze en ondernemende partijen in het groot MKB. Dat zijn clubs die dingen net slimmer willen doen dan de concurrent. Een CRM moet flexibel zijn, gemakkelijk in gebruik en een goede value for money bieden. Precies de zaken waar HubSpot goed op scoort.”

Zo zit Endeavour zelf ook in de wedstrijd. “De implementatie van HubSpot intern heeft ons geholpen bij het optimaliseren van onze commerciële- en backend processen, resulterend in een groei van 50 naar 150 medewerkers. Zonder HubSpot was ons dat nooit zo efficiënt gelukt”, zegt Martijn Berns, Managing Partner van Endeavour HubSpot.  

Wat Endeavour anders maakt

De oorsprong in technologie en ervaring met integratie maakt Endeavour een unieke speler in het partnerlandschap van HubSpot. “Ruim 20 jaar integreren we bedrijfsprocessen en data”. Waar veel andere HubSpot partners uitsluitend bedreven zijn in het bouwen van websites of uitrollen van campagnes, gaat Endeavour een stap verder. Juist door front- en backoffice processen aan elkaar te koppelen, helpen we onze klanten met Revenue Operations. “Zo bewijst Endeavour zich als profit center”, zegt Martijn.  

Het Platinum partnership is meer dan het spreekwoordelijke schildje aan de muur. Door de intensievere samenwerking met HubSpot en de brede kennis en ervaring van Endeavour helpen we onze klanten om hun ambities te realiseren. 

  • Een betrouwbare partner van 100% gecertificeerde mensen
  • Directe toegang tot besloten HubSpot expertise
  • Ervaring met HubSpot in de volle breedte; van Sales, tot Marketing, tot CMS
  • Diepgaande integratie kennis 
  • Groeiprogramma’s die meetbaar bijdragen aan bedrijfsresultaat
Quotes
Stuart McInness

Stuart McInness

Senior Channel Sales Executive | HubSpot Inc.

Mike: “Het bereiken van de Platinum Partner-status is een geweldige prestatie – we hebben dit in minder dan twee jaar gedaan en bevinden ons daarmee in het gezelschap van de beste partnerbureaus van HubSpot. Ik wil graag alle klanten en het Endeavour-team bedanken die ons geholpen hebben daar te komen.

Op de vraag wat de toekomst brengt, antwoordt Mike ambitieus: “We zijn vastbesloten om binnenkort tot de top 3 partners in Nederland te behoren. Dit is slechts een stap in onze voortdurende reis naar verbetering en groei.”

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. We helpen je graag.

Contact us
+31 6 206 341 09 martijn.berns@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you